Egészséged érdekében! - 1998 óta a (világ)piacon

  • English
  • Magyar

A Viofor JPS System egy innovatív és speciális termékcsalád, amely fizikai terápiára és rehabilitációra alkalmas pulzáló mágneses mező és fénysugárzás segítségével.

1995 óta termékeink fejlesztésében vezető orvosi kutatók és egyetemek vettek részt, ami a fizikai terápiák, hatásosság és indikációk használatával kapcsolatos ismeretek folyamatos elmélyítéséhez vezet. Ez az együttműködés hozzájárult az új terápiák létrehozásához, beleértve a magnetosztimuláció és magnetoledotarápia.

A Viofor JPS rendszer egy orvosi eszköz az orvosi eszközökről szóló, 2010. május 20-i törvény és az Európai Unió MDD 93/42 / EGK irányelve értelmében - a termék CE2274 jelzéssel történő jelölése. A Viofor JPS eszközökkel végzett kezelések a betegbiztosítás hatálya alá tartoznak.

 


Viofor JPS System - COVID-19 és a jelenlegi helyzet

1   A VIOFOR JPS System több mint 20 éve ismert, használt, kipróbált orvosi készülék. 

(20 éve a világpiacon - természetesen Magyarországon is.)
Rendelkezik mind a gyártásban, mind a forgalmazásban szükséges CE, ISO, stb. dokumentumokkal.

A jelenlegi COVID-19 vészhelyzetben, áttörő eredményt jelent az immun­rendszert erősítő hatás a fizikális orvostudomány területén. (TÜV minő­sítés CE 2020.06.18.) Így a Viofor lett az első minősített immun­korrektív hatású (nem farmakológiai módszerű) orvostechnikai termék, amellyel az immunellenállás fokozható!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2   A Viofor JPS System magnetostimulációs mechanizmusának fő biológiai hatásai:
Regeneráló, értágító, angiogenetikus, sejthártya stabilizáló, gyulladáscsökkentő. nyugtató, göcsoldó, fáj­da­lom­csillapító, immunkorrektív.
                        A regenerációs hatás alapja leginkább az oxigénhasznosítási folyamat és a szövetlégzés, valamint a hemoglobin és a citokróm oxigénfelvétel intenzitásának növelése. A megnövekedett oxigénfelvétel a szövetlégzés folyamatainak, a DNS szintézis és a sejtosztódási ciklus serkentésével jár. Ennek kö­szön­hetően a mágneses mező lábszár, a fekélyek gyógyulását, javítja a sejtanyagcserét és fel­gyorsítja a sérült perifériás idegek regerációját.

A Viofor lett az első minősített immunkorrektív hatású nem farmakológiai módszerű orvostechnikai termék, amellyel az immunellenállás fokozható!

4   A Viofor az egyetlen olyan orvostechnikai termék, amelynek klinikailag dokumentált hatása van a visszatérő felső légúti fertőzések kezelésére!
                         (A terápiás tényező az alacsony frekvenciájú és alacsony indukciós impulzusú mágneses tér, amelyet a JPS-rendszerben sokcsúcsú frekvenciaspektrumot alkotó jelek formálnak. <19 szabadalom>.)

5    A VIOFOR új feladatai a COVID-19 járvány idején:

5.1    A tartós intenzív osztályos kezelés és gépi lélegeztetés kapcsán kialakuló
5.1.1    súlyos izomtömeg és erő veszteség, és a
5.1.2    kognitiv és mentális zavarok miatt szükséges rehabilitáció

5.2    Valamint a járvány után várhatóan megnövekvő számú rehabilitációs esetek ellátása.

5.3    Az esetlegesen várható további járvány hullámokat megelőző profilaktikus kezelések végzése.

6    Felhívjuk a figyelmet, hogy a hivatkozott kutatások, publikációk, minősités(ek) a VIOFOR JPS System eredményei!
A mágnesteres kezelőkészülékek, kialakításuk, technikai adataik, a mágnesterek gerjesztésének módozatai különbözőek.
Tehát a készülékek egymással nem összemérhetők, nem hivatkozhatók, csak az eredmények összehasonlíthatók.


 
Száz szónak is egy a vége:
 
A Viofor JPS System megelőzési célból, vagy rehabilitációs célból használható non invazív rendszer, az EU rendszer szerint minősítve, EU által javasolva a Covid-19 betegek közvetlen vagy közvetett kezelési módszereinek intenzívebbé tételére.

Egyszerű kezelhetősége miatt otthon is alkalmazható! 

Használjuk!


Missiónk:

"Hiszünk abban, hogy a tudás, az orvosi ismertek mellett a korszerű, állan­dóan megújuló orvosi berendezés és eszközpark legalább annyira fontos a gyógyításban, mint a betegközpontú szemlélet."