Egészséged érdekében! - 1998 óta a (világ)piacon

  • English
  • Magyar

A Viofor JPS System egy innovatív és speciális termékcsalád, amely fizikai terápiára és rehabilitációra alkalmas pulzáló mágneses mező és fénysugárzás segítségével.

1995 óta termékeink fejlesztésében vezető orvosi kutatók és egyetemek vettek részt, ami a fizikai terápiák, hatásosság és indikációk használatával kapcsolatos ismeretek folyamatos elmélyítéséhez vezet. Ez az együttműködés hozzájárult az új terápiák létrehozásához, beleértve a magnetosztimuláció és magnetoledotarápia.

A Viofor JPS rendszer egy orvosi eszköz az orvosi eszközökről szóló, 2010. május 20-i törvény és az Európai Unió MDD 93/42 / EGK irányelve értelmében - a termék CE2274 jelzéssel történő jelölése. A Viofor JPS eszközökkel végzett kezelések a betegbiztosítás hatálya alá tartoznak.

 

Még nem látott Vioforterápiás kezelőt működés közben vagy még nem látta mindet? "Professzionális felhasználás" című prezentációnk képekben mutatja be Önnek, mennyire egyszerű, felhasználóbarát készülékcsalád a Viofor JPS System. A képek alapján könnyen lehet következtetni a berendezések helyigényére. A prezentáció minden terápiás módszerről tartalmaz képeket: mágnesterápiáról gyenge mágneses térrel (magnetostimuláció)mágnesterápia erős mágneses térrel (magnetoterápiáról)fényterápiával kombinált mágnesterápiáról (magnetoledről)orvosi szoftlézerről és magnetolézerről.