PROFESSZIONÁLIS SZETTEK

SIMPLE SZETTEK
Classic Simple
Delux Simple

BASIC SZETTEK
Classic Basic
Delux Basic

DENT SZETTEK
Delux Dent

MED SZETTEK
Delux Med

COMPLEX SZETTEK
Delux Complex
Clinic Complex

LIGHT MEGOLDÁSOK
SIMPLE SZETTEK

Classic Simple


A megelőzésben és a krónikus megbetegedések, sérülések, csontrendszeri betegségek kezelésében használják leginkább. Használata egyszerű, nem kíván állandó helyet, könnyen összecsomagolható.
A szett tartalma: Viofor JPS Classic vezérlőegység, F3S matrac, kis aplikátor (párna), 30 cm-es rugalmas gyűrű, elosztó, hordtáska 3S.

Kérjen árajánlatot!

Vissza az oldal elejére


Delux Simple


A megelőzésben és a krónikus megbetegedések, sérülések, csontrendszeri betegségek kezelésében használják leginkább. Nagy előnye, hogy a fénnyel kombinált mágneses terápia egyedülállóan hatékony égések és bőrproblémák kezelésében. Használata egyszerű, nem kíván állandó helyet, könnyen összecsomagolható.
A szett tartalma: Viofor JPS Delux vezérlőegység, F3S matrac, kis aplikátor (párna), elosztó, hordtáska 3S, valamint tetszés szerint választható fény+mágneses aplikátor - vörös vagy infravörös vagy vörös+infravörös.

Kérjen árajánlatot!

Vissza az oldal elejéreBASIC SZETTEK

Classic Basic


A megelőzésben és a krónikus megbetegedések, sérülések, csontrendszeri betegségek kezelésében használják leginkább. A három féle helyi kezelő igen hatékony végtag vagy a test meghatározott területére koncentráló kezeléseket tesz lehetővé. Használata egyszerű, nem kíván állandó helyet, könnyen összecsomagolható.
A szett tartalma: Viofor JPS Classic vezérlőegység, F3S matrac, kis aplikátor (párna), Ф 30 cm rugalmas gyűrű, elosztó, hordtáska 3S és válaszható a világos ellipszis-aplikátor vagy a zöld ellipszis-aplikátor.

Kérjen árajánlatot!

Vissza az oldal elejére


Delux Basic


A megelőzésben és a krónikus megbetegedések, sérülések, csontrendszeri betegségek kezelésében használják leginkább. A két féle helyi kezelő igen hatékony végtag vagy a test meghatározott területére koncentráló kezeléseket tesz lehetővé. Ezen kívül a fénnyel kombinált mágneses terápiának köszönhetően az égések, bőrbetegségek kezelésében alkalmazzák. Használata egyszerű, nem kíván állandó helyet, könnyen összecsomagolható.
A szett tartalma: Viofor JPS Delux vezérlőegység, F3S matrac, kis aplikátor (párna), Ф 30 cm rugalmas gyűrű, elosztó, hordtáska 3S és tetszés szerint választható fény+mágneses aplikátor - vörös vagy infravörös vagy vörös+infravörös.

Kérjen árajánlatot!

Vissza az oldal elejéreDENT SZETTEK

Delux Dent


Fogászati, szájsebészeti szett, melynek révén magnetostimulációs és fénnyel kombinált mágneses kezeléseket folytathatunk.
A szett tartalma: Viofor JPS Delux vezérlőegység, kis aplikátor (párna), mágnesmező-indikátor, elosztó, Med állvány és tetszés szerint választható pontaplikátor-S vagy pontaplikátor-Z (=S*10), választható a zöld vagy a világos ellipszis aplikátor, valamint szintén választható 1 db fény+mágneses aplikátor - vörös vagy infravörös vagy vörös+infravörös.

Kérjen árajánlatot!

Vissza az oldal elejére


MED SZETTEK

Delux Med


Fix helyet igénylő szett. Magnetostimulációs és fénnyel kombinált mágneses kezelésekre ad lehetőséget. Igen hatékony mind a teljes testi, a helyi és a végtag kezelésekben. A szett tartalma: Viofor JPS Delux vezérlőegység, ágyaplikátor, gyűrű-aplikátor Ø 65 cm, rugalmas gyűrű-aplikátor Ø30 cm, elosztó, mágnesmező-indikátor, pontaplikátor-Z (=S*10), kispárna, hordtáska 3S és tetszés szerint választható 1 db fény+mágneses aplikátor - vörös vagy infravörös vagy vörös+infravörös.

Kérjen árajánlatot!

Vissza az oldal elejére


COMPLEX SZETTEK

Delux Complex

Magnetostimulációs és fénnyel kombinált mágneses kezelő szett. Részben fix helyet igényel, de részben hordozható is. Krónikus megbetegedések kezelésében, rehabilitációban és csontrendszeri betegségek, bőrbetegségek, hegek, égések kezelésében használják leginkább. Teljes testi és lokális kezelésekben egyaránt igen hatékony.
A szett tartalma: Viofor JPS Delux vezérlőegység, ágyaplikátor, gyűrű-aplikátor Ø 65 cm, rugalmas gyűrű-aplikátor Ø30 cm, kis aplikátor (párna), hordtáska 3S, F3S matrac, választható a világos vagy a zöld ellipszis-aplikátor, választható a pontaplikátor S vagy pontaplikátor-Z (=S*10), elosztó, mágnesmező-indikátor, Med állvány, valamint fény+mágneses aplikátorok - vörös, infravörös és vörös+infravörös.
Kérjen árajánlatot!

Vissza az oldal elejéreClinic Complex

Magnetostimulációs, magnetoterápiás és fénnyel kombinált mágneses kezelő szett. Részben fix helyet igényel, de részben hordozható is. Krónikus megbetegedések kezelésében, rehabilitációban és csontrendszeri betegségek, bőrbetegségek, hegek, égések kezelésében használják leginkább. Teljes testi és lokális kezelésekben egyaránt igen hatékony.


A szett tartalma: Viofor JPS Clinic vezérlőegység, ágyaplikátor, gyűrű-aplikátor Ø 65 cm, rugalmas gyűrű-aplikátor Ø30 cm, kis aplikátor (párna), hordtáska 3S, F3S matrac, választható a világos vagy a zöld ellipszis-aplikátor, választható a pontaplikátor S vagy pontaplikátor-Z (=S*10), kétrészes vasmagos TERÁPIÁS kezelő, elosztó, mágnesmező-indikátor, Med állvány, valamint fény+mágneses aplikátorok - vörös, infravörös és vörös+infravörös.

Kérjen árajánlatot!

Vissza az oldal elejéreLIGHT MEGOLDÁSOK

Amennyiben a fény vagy fény és mágneses kezelés kombinációját nagyobb testfelületen kívánja alkalmazni, a több szekciós paneles aplikátorokat ajánljuk. Az egy vagy két ernyős több szekciós aplikátorok a Viofor JPS Light vezérlőegységbe csatlakoztathatók.
Figyelem!!
A Viofor JPS Light kategóriában nincsenek előre kialakított szettek / összeállítások. A vezérlőegység és a szállítandó aplikátor vagy aplikátorok egyedi megrendelés tárgyát képezik.
Fénymágneses kezelésekhez Viofor JPS SYSTEM vezérlőegységet is csatlakoztatni kell!
Amennyiben a paneles fény megoldások felkeltették érdeklődését:

Kérjen árajánlatot!


Viofor Light vezérlő + külső Viofor JPS


Viofor Magnetolight (fényvezérlő beépített Viofor JPS-sel)

A vezérlőegységhez az alábbi aplikátorok csatlakoztatására van lehetőség.


2-ernyős fény + mágneses
2 szekciós aplikátor (vörös)
2-ernyős fény + mágneses
2 szekciós aplikátor (infravörös)


1-ernyős fény + mágneses
3 szekciós aplikátor (infravörös)


2-ernyős fény + mágnesses
2 szekciós aplikátor (vörös+infravörös)


1-ernyős fény + mágneses
3 szekciós aplikátor (vörös+infravörös)Kérjen árajánlatot!

Vissza az oldal elejére


 VIOFOR JPS SYSTEM - MÁGNESTERÁPIA, FÉNYTERÁPIA, LÉZERTERÁPIA, PDT FELSŐ FOKON

AjánlatkérésHozzáadás a KedvencekhezUgrás a kezdőlapra   info@medandlife.hu +36 20 450-2886
A weblap kiadója a Med&Life képviselet © Minden jog fenntartva
!
Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat