FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Jelen weboldalon elhelyezett tartalom, valamint a Vioforterápiás hírlevél tulajdonosa, eltérő megjelölés hiányában a Med&Life képviselet

A weboldalon szereplő tartalmat a Med&Life képviselet előzetes írásbeli engedélye nélkül csak az alábbi esetekben lehet felhasználni, sokszorosítani:
- A weboldal tartalma a forrás pontos megjelölésével, megmásítás nélkül idézhető. Amennyiben az idézet digitális, hiperhivatkozást kezelni képes médiumon szerepel, kérjük, helyezzen el hivatkozást az idézet forrására: a www.medandlife.hu megfelelő aloldalára vagy a főoldalra.
- A Brosúrák, katalógus oldalon szereplő Viofor termékeket, Vioforterápiát bemutató dokumentumok mindenféle módosítás nélkül nyomtathatók, harmadik fél részére átadhatók. Amennyiben termékeinket más számára szeretné ajánlani és nagyobb felbontású brosúrára, vagy katalógusra van szüksége, kérem lépjen kapcsolatba velünk!

A weboldalon elhelyezett tartalom módosítás utáni közlése tilos. VIOFOR JPS SYSTEM - MÁGNESTERÁPIA, FÉNYTERÁPIA, LÉZERTERÁPIA, PDT FELSŐ FOKON

AjánlatkérésHozzáadás a Kedvencekhez

Ugrás a kezdőlapra   info@medandlife.hu +36 20 450-2886
A weblap kiadója a Med&Life képviselet © Minden jog fenntartva
!
Felhasználási feltételek Adatvédelmi nyilatkozat